17.3.06

4. Danmarks Radio (www.emi.dk)


Danmarks Radio har Danmarks største pladesamling. Biblioteket er legendarisk. Det var triste nyheder at høre at pladesamlingen stod under vand. Hvordan kan det dog ske? Der er tale om en kulturskat på lige fod med kronjuvelerne på Rosenborg. Og så lige inden de skal flytte til den nye DR-By. Vi må håbe at de har styr på sikkerheden derude. Men godt at det blev en relativ stor historie på kultursiderne i de danske dagblade. Det fortæller noget om vigtigheden af denne unikke samling.

Bonus info: Jeg leder stadig efter en optagelse af Josef Matthias Hauer's 'Apokalyptische Symphonie'. Jeg håber ikke, at denne indspilning gik tabt under vinyl tsunamien!

Runner-up:

Hjemmesiden for EMI i Danmark blev svinet til i Børsen. Hvorfor er hjemmesiderne for danske pladeselskaber og reklamebureauer de dårligste og grimmeste på Nettet. det virker helt åndsvagt. De burde jo være markedsledere. Det er dybt problematisk. Som om de ikke har nok problmer i forvejen! Og stakkels 'Manse' (Stig Pedersen's hund), der blev taget som gidsel i tilsviningen af det elendige indhold og den dårlige brugervenlighed.