3.7.07

Computerworld fusionerer med ComON’s papiravis

IT-avisen ComON afhænder sin trykte udgave til Computerworld. Efter fusionen vil ComON’s abonnenter modtage det nye ComputerworldComON hver fredag.

ComON vil fremover udelukkende fokusere sin redaktionelle indsats på online, mens Computerworld fortsat vil satse på såvel digitale som trykte medier. Computerworld har i 25 år bragt it-interesserede danskere de seneste nyheder om it-Danmark. Computerworld skriver om de teknologier, mennesker og virksomheder, som former den digitale nutid og fremtid.

»Vi er meget beviste om at ”tryksværten langsomt tørrer ud”, men er samtidig overbeviste om, at it-Danmark fortsat vil efterspørge en avis, hvor de seneste nyheder, til tider viger pladsen til fordel for den analyserende og dybdeborende reportage og journalistik. Vi glæder os til at byde ComON’s læsere velkommen” siger Søren Queitsch, adm. direktør fra IDG Danmark A/S, der udgiver Computerworld.

ComON startede som ren digital nyhedstjeneste i 1997. I august 2001 kom ComON’s første trykte avis på gaden. For nylig fik ComON ny ejer og ny chefredaktion, som fremover vil bruge kræfterne på at styrke ComON’s it-nyhedsite på www.comon.dk, hvorfor den trykte papiravis nu overdrages til Computerworld.

Adm. direktør/CEO i Mediaprovider, Ulrik Krag, udtaler: »Uanset hvor hurtigt vi får den nyeste avis ind ad brevsprækken, har de nyheder, som læseren hidtil har kunnet læse i det trykte ComON, altid været adskillige dage gamle. Det har vi nu taget den fulde konsekvens af. Samtidig reallokerer vi alle ressourcer til de områder, hvor vi oplever den største vækst, nemlig online og tv. Det forventer vi os meget af i fremtiden.«

***