10.5.07

TV3 lancerer "2900 Happiness"

Hvad er mere oplagt for TV3 end at prøve at søge penge i den netop etablerede PBS fond, nu da de er på vej med en ny soap her til efteråret.
Det kommende - daglige - show, der indtil videre bærer arbejdstitlen "2900 Happiness" ( eller "2900 Hapiness", red ) bliver nemlig den til dags dato største satsning fra TV3s side.
Budgettet der forventes at ende på det dobbelte af "Nynne", kunne derfor godt tåle lidt ekstern finansiering, så hvorfor ikke prøve i den nye PBS fond, som blandt andet Børsen skriver det.
Producent på det hele forventes af blive Nordisk Film, der kan fortælle at der bliver tale om en blanding af Matador og Dallas, hvoraf de jo i det mindste har erfaring med Matador, hvilket jo giver dem en fordel.
Og da TV3s programdirektør Jakob Mejlhede mener, at PBS fonden "...er som skabt til at støtte den nye serie på TV3...", skal det altså prøves af.
Peter Hansen, der er kreativ direktør i Nordisk Film supplerer:
-Vi laver en serie, der aldrig er set før. Et moderne melodrama. Et Dallas møder Matador, og de metoder, vi bruger, er lige så revolutionerende, som da man gik fra stumfilm til lyd, slutter han.
Som titlen mere end antyder, vil handlingen blive henlagt til Hellerup, hvor der jo som bekendt er netop så mange mærkelige rige mennesker at persongalleriet nok skal blive interessant.
Hvem der kommer til at spille hvad, er det dog stadig alt for tidligt at løfte sløret for.

***