27.7.07

Stenbeck-arving ser frem til Per Mikael's tilbagekomst


Den 30-årige milliardær og bestyrelsesformand, Christina Stenbeck, ser frem til et tæt samarbejde med Per Mikael Jensen, når han sætter sig i direktørstolen hos Metro International.

Investeringsselskabet Kinnevik, som den unge Christina Stenbeck har overtaget en plads i fra sin afdøde far, ejer en stor bid af verdens største aviskoncern Metro International.

Som formand har hun spillet en væsentlig rolle i udpegelsen af Per Mikael Jensen som ny direktør, erfarer borsen.dk.

"Per Mikaels brede baggrund inden for medierne og hans seneste bedrifter hos TV2 giver det nødvendige lederskab, fokus, innovation og disciplin til Metro. Sammen med resten af bestyrelsen vil jeg arbejde tæt sammen med ham i den næste fase af Metros udvikling," siger Christina Stenbeck til borsen.dk.

Per Mikael borger for kvalitet

Christina Stenbeck sidder også i Metro Internationals bestyrelse, og her ser hun Per Mikael Jensen som den helt rette til at føre Metro-aviserne videre. Med Per Mikael Jensen ved roret for Metro-gratisaviserne, tror hun, at avisen dagligt kan holde et højt niveau.

"Per Mikael er også passioneret om at producere en kvalitets-Metro hver dag, og det er ultimativt det, som vi er her for," siger Christina Stenbeck til borsen.dk.

Christina Stenbeck blev Stenbeck-familiens repræsentant i Kinneviks bestyrelse, da at hendes far, Jan Stenbeck, døde i en alder af 59 år i 2002 . Her havde hun ikke kun planer om at se passivt til, og tidligere i år overtog hun posten som bestyrelsesformand i selskabet.

***